Φτιάξτε το δικό σας προφίλ

Κάντε εγγραφή και δημιουργήστε το δικό σας επαγγελματικό προφίλ για να σας βρίσκουν χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα

Για τους επαγγελματίες

Εάν είστε επαγγελματίας Διαιτολόγος ή Διατροφολόγος, το diaitologoi.gr σας προσφέρει την ευκαιρία να ενισχύσετε την επαγγελματική σας παρουσία και να φτάσετε σε ένα ευρύτερο κοινό.

Με την ένταξή σας στην κοινότητα diaitologoi.gr, ενισχύετε την επαγγελματική σας παρουσία και συμβάλλετε στην προώθηση της υγείας και της ευεξίας στην Ελλάδα, καθώς και στη διαμόρφωση ενός υγιέστερου αύριο για όλους.

Με τη συμμετοχή σας στην πλατφόρμα μας, επωφελείστε από:

Ενίσχυση Παρουσίας

Προβάλλετε το προφίλ σας σε ένα ευρύ κοινό ανθρώπων που αναζητούν ειδικευμένες υπηρεσίες διατροφής, αυξάνοντας την ορατότητα και την προσβασιμότητά σας.

Δικτύωση

Γίνεστε μέρος ενός δικτύου επαγγελματιών με κοινούς στόχους, ανταλλάσσοντας γνώσεις και εμπειρίες, και ενδεχομένως δημιουργώντας συνεργασίες.

Επαγγελματική Ανάπτυξη

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, workshops και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται από την πλατφόρμα.

Αύξηση της Εμπιστοσύνης

Η συνεισφορά σας σε άρθρα και συμβουλές διατροφής στην πλατφόρμα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα σας ως εμπειρογνώμονα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης πιστοποιημένων με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Διαιτολόγων Διατροφολόγων στην Ελλάδα. Σε αυτή μπορείτε να βρείτε ένα πτυχιούχο πιστοποιημένο Διαιτολόγο Διατροφολόγο.

Η πλατφόρμα προβολής diaitologoi.gr παρουσιάζει με απλό αλλά περιεκτικό τρόπο, τον επαγγελματία Διαιτολόγο Διατροφολόγο με όλα του τα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες. Είναι ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο ο ασθενής μπορεί να βρει με ασφάλεια τον επιστήμονα επαγγελματία Διαιτολόγο Διατροφολόγο που επιθυμεί ανάλογα με την απόσταση, το τρόπο συνεργασίας αλλά και τις εξειδικεύσεις του. Προβαλλόμενος στο diaitologoi.gr ο ασθενής σας ξέρει ότι είστε πραγματικός νόμιμος Διαιτολόγος Διατροφολόγος.

Σκοπός μας και στόχος μας είναι η προβολή των διαιτολόγων με ένα κόστος χαμηλό και κλιμακούμενο ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε. Το βασικό κόστος προβολής είναι 10€ το μήνα ( ή 100€ ετήσια πληρωμή). Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Όχι. Δεν υπάρχει απολύτως καμία οικονομική υποχρέωση. Οι οικονομικές σας συναλλαγές με τον ασθενή είναι ανεξάρτητες και με την προβολή σας στο diaitologoi.gr.

 Η ομάδα υποστήριξης του diaitologoi.gr έχει πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για τους προβαλλόμενους Διαιτολόγους Διατροφολόγους εξασφαλίζοντας ότι πραγματικά στο κατάλογο βρίσκονται μόνο πιστοποιημένοι επαγγελματίες Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι με άδεια άσκηση επαγγέλματος.

Ακολούθησε απλά τα βήματα σε αυτό το σημείο. Η φωτογραφία του πτυχίου σου αλλά και η άδεια σου / αναγνώριση επαγγελματικών σου προσόντων χρειάζεται για να εγκριθεί η συμμετοχή σου και να διασφαλιστεί ότι έχεις τα βασικά νομιμοποιητικά στοιχεία για να φέρεις τον τίτλο Διαιτολόγος Διατροφολόγος και να μπορείς να ασκήσεις νόμιμα το επάγγελμα στην χώρα.

Χαμηλή Συνδρομή
Μεγάλα Πλεονεκτήματα

Για να ενταχθείτε στην κοινότητά μας και να εκμεταλλευτείτε τις πολυάριθμες ευκαιρίες που προσφέρει η πλατφόρμα μας, το βασικό κόστος προβολής είναι 10€ το μήνα ( ή 100€ ετήσια πληρωμή). Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%