Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Για Επαγγελματίες

Είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης πιστοποιημένων με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Διαιτολόγων Διατροφολόγων στην Ελλάδα. Σε αυτή μπορείτε να βρείτε ένα πτυχιούχο πιστοποιημένο Διαιτολόγο Διατροφολόγο.

Η πλατφόρμα προβολής diaitologoi.gr παρουσιάζει με απλό αλλά περιεκτικό τρόπο, τον επαγγελματία Διαιτολόγο Διατροφολόγο με όλα του τα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες. Είναι ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο ο ασθενής μπορεί να βρει με ασφάλεια τον επιστήμονα επαγγελματία Διαιτολόγο Διατροφολόγο που επιθυμεί ανάλογα με την απόσταση, το τρόπο συνεργασίας αλλά και τις εξειδικεύσεις του. Προβαλλόμενος στο diaitologoi.gr ο ασθενής σας ξέρει ότι είστε πραγματικός νόμιμος Διαιτολόγος Διατροφολόγος.

Σκοπός μας και στόχος μας είναι η προβολή των διαιτολόγων με ένα κόστος χαμηλό και κλιμακούμενο ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε. Το βασικό κόστος προβολής είναι 10€ το μήνα ( ή 100€ ετήσια πληρωμή). Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Όχι. Δεν υπάρχει απολύτως καμία οικονομική υποχρέωση. Οι οικονομικές σας συναλλαγές με τον ασθενή είναι ανεξάρτητες και με την προβολή σας στο diaitologoi.gr.

 Η ομάδα υποστήριξης του diaitologoi.gr έχει πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για τους προβαλλόμενους Διαιτολόγους Διατροφολόγους εξασφαλίζοντας ότι πραγματικά στο κατάλογο βρίσκονται μόνο πιστοποιημένοι επαγγελματίες Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι με άδεια άσκηση επαγγέλματος.

Ακολούθησε απλά τα βήματα σε αυτό το σημείο. Η φωτογραφία του πτυχίου σου αλλά και η άδεια σου / αναγνώριση επαγγελματικών σου προσόντων χρειάζεται για να εγκριθεί η συμμετοχή σου και να διασφαλιστεί ότι έχεις τα βασικά νομιμοποιητικά στοιχεία για να φέρεις τον τίτλο Διαιτολόγος Διατροφολόγος και να μπορείς να ασκήσεις νόμιμα το επάγγελμα στην χώρα.

Για Ασθενείς

Στον ολοκληρωμένο μας κατάλογο μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα, πιστοποιημένο επιστήμονα Διαιτολόγο Διατροφολόγο με κριτήριο την απόσταση από εσάς, τον τρόπο συνεργασίας αλλά και τις εξειδικευμένες δεξιότητες που έχει ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η υποστήριξη του diaitologoi.gr έχει πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για τους προβαλλόμενους Διαιτολόγους Διατροφολόγους εξασφαλίζοντας ότι πραγματικά θα συνεργαστείτε με έναν πιστοποιημένο επαγγελματία επιστήμονα Διαιτολόγο Διατροφολόγο με άδεια άσκηση επαγγέλματος.

Όχι υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτείται για τη χρησιμοποίησή της κάποια συνδρομή από εσάς.

Όχι. Το diaitologoi.gr σας βοηθάει μόνο να αναγνωρίσετε και να επιλέξετε τον Διαιτολόγο Διατροφολόγο και την υπηρεσία που θέλετε. Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της συνεργασίας σας ή προσωπικές σας πληροφορίες αφορά εσάς και τον επαγγελματία που επιλέξατε.